super ponuda za nežne ruke

Dragi naši Zijaja ljubitelji, ovo nije prvoaprilska šala!

Od 1.aprila, mi Vama pružamo priliku da tokom celog meseca šale kupujete naše Ziaja proizvode za ruke po znatno nižim cenama!

Za nežan, gladak, svilenkast dodir Vaša Ziaja, kao i uvek brine o Vašoj koži. Bogata i hranljiva struktura naših proizvoda sada nakon zimskog perioda, Vam pruža priliku da osvežite vaše ruke našim kremama koje u sebi ne sadrže veštačke boje i GMO sastojaka.

 

U ponudi su:
Ziaja kozije mleko krema za ruke 80ml
Proizvodi na bazi kozijeg mleka se preporučuje za suvu i borama izloženu kožu, ova krema za ruke ima bogatu kremastu strukturu. Stimulišu sintezu strukturnih elemenata kože i poboljšavaju hidriranost kože, odlažu starenje kože i savršeno neguju kožu.

 

Ziaja svila protein krema za ruke 100ml
Krema na bazi proteina svile je za suvu i oštećenu kožu, štiti kožu ruku, regeneriše prirodni lipidni sloj kože. Regeneriše kožu i ojačava nokte.

 

Ziaja kašmir protein krema za ruke 100mlKrema na bazi proteina kašmira je za suvu i oštećenu kožu, ova krema hidrira kožu ruku i tokom stalnog pranja. Poboljšava elastičnost za suvu i osetljivu kožu, brzo upija i jača nokte.

 

Ziaja ceramidi krema za ruke 100ml
Krema za ruke na bazi ceramida je za suvu i oštećenu kožu, ona štiti kožu ruku i regeneriše prirodni lipidni sloj kože. Pogodna za osetljivu kožu, brzo upija i jača nokte.

 

 

Budite lepe, srećne, nasmejane i nama uvek naklonjene – vaša Ziaja kozmetika!
Tokom aprila meseca pronađite sve Ziaja kreme za ruke na sniženju od 20% u svim dm drogerijama

Comments are closed.