novo u ponudi – ziaja cucumber linija

Ziaja vam sa ponosom predstavlja NOVU liniju na bazi krastavca za normalnu, masnu i kombinovanu kožu. Zahvaljujući bogatim sastojcima poput mineralnih soli, koža postaje intenzivno hidrirana, čista i meka a masna koža i pigmentne mrlje  postaju prošlost. Uživajte u dodiru prirode uz Ziaja proizvode na bazi krastavca!

 

Ziaja Cucumber face cream – Krema za lice na bazi krastavca

cucumber-face-cream
Pakovanje: 50 ml

Bogata i hranjiva krema za masnu, kombinovanu i normalnu kožu. Obezbeđuje kožu vrednim hranjivim sastojcima i zaglađuje je. Sprečava dehidraciju kože i vraća joj vlažnost i zdrav izgled. Ima odlična umirujuća svojstva. Stabilizuje rad lojnih žlezda i smanjuje preterano lučenje masti. Optički prosvetljuje kožu uklanjajući pigmentske mrlje i diskoloracije i ujednačava ten. Koža ostaje mekana i hidrirana.  pH uravnotežena  i  dermatološki i alergološki testirana.

 

Ziaja Cucumber face toner – Tonik za lice na bazi krastavca

cucumber-face-toner
Pakovanje: 200 ml

Tonik za lice na bazi krastavca namenjen je svakodnevnoj negi kože lica i vrata. Ne sadrži alkohol ni parabene. Nežno i efikasno uklanja nečistoće na koži i zatvara proširene pore. Omekšava kožu, hidirira je i blago prosvetljava i ujednačava ten. Priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane.

 

Ziaja Cucumber mint enzyme face mask – Maska za lice na bazi krastavca i nane

cucumber-mint-enzyme
Pakovanje: 7ml

Maska za lice na bazi krastavca i nane sadrži i enzim papain i mikrogranule pa ujedno ima dejstvo i mehaničkog i enzimskog pilinga. Namenjena je svim tipovima kože.  Intenzivno hidrira i omekšava kožu. Ublažava iritacije kože i ima efekat hlađenja.

Upotrebljava se 1-2 puta nedeljno. Naneti tanak sloj, izbegavajući područje oko očiju i ostaviti da deluje  10-15 minuta a zatim isprati vodom.

 

SVE ZIAJA PROIZVODE NA BAZI EKSTRAKTA KRASTAVCA MOŽETE PRONAĆI U NAJBLIŽOJ DM DROGERIJI!

Comments are closed.