najnežnija nega

Nova Ziaja Sensitive linija posebno je prilagođena potrebama osetljive kože lica i tela svih uzrasta jer ne sadrži silikone, mineralna ulja, parfeme, parabene, niti alkohol. Preparati iz Sensitive linije su hipoalergeni i efikasno umiruju upalne procese kože i njihove simptome poput svraba, peckanja i crvenila.

Umirujuća dnevna krema (SPF 20) i noćna krema za učvršćivanje sadrže ekstrakt smeđih algi (Laminaria Ochroleuca) koji imaju blagotvorno dejstvo na kožu: umiruju je, sprečavaju njenu dehidraciju i zaglađuju bore. Micelarna voda nežno uklanja šminku, omekšava kožu i ne izaziva iritacije. Lagani piling na bazi enzima uklanja odumrle ćelije kože i priprema je za daljnju negu. Kremasti gel za lice i telo namenjen je suvoj, osetljivoj i gruboj koži, kojoj vraća mekoću i zdrav izgled.

Već više od 25 godina Ziaja u svojim labaratorijima razvija proizvode vrhunskog kvaliteta koji se temelje na inovativnim formulama i prirodnim sastojcima. Upravo dugogodišnja tradicija i iskustvo u razvoju i proizvodnji, garancija su visokog kvaliteta i sigurnosti svih Ziaja proizvoda.

Preparati iz Sensitive linije dostupni su u svim dm prodavnicama.

Comments are closed.