Ako ne mi, ko? Ako ne sad, kad?

Ne zaboravite da fantastične, kvalitetne i neizbežne Ziaja proizvode nabavite po 30% sniženim cenama u svim dm drogerijama.

Želimo da Vas podsetimo da su naši proizvodi na bazi prirodnih sastojaka, bez veštačkih boja i GMO sastojaka. Želimo i da Vas podsetimo takođe da su svi naši proizvodi hipoalergeni, dermatološki i alergološki testirani i dokazanog kvaliteta.

Linija Sensitive skin proizvoda za negu lica namenjena je osobama sa osetljivom i problematičnom kožom, koja je sklona osipima i iritacijama. Ova linija proizvoda je preporučljiva za osobe svih uzrasta. Osnovni sastojak naše Sensitive linije je antileukin 6, ekstrat smeđih algi koji lako umiruju upale uzrokovane spoljašnim faktorima.

U ponudi su:

  • Sensitive skin dnevna krema za lice;
  • Sensitive skin noćna krema za lice;
  • Sensitive skin micelarna voda;
  • Senstive skin piling na bazi enzima;
  • Sensitive skin gel za umivanje i tuširanje;
Jasmin linija preporučuje se za svakodnevnu negu zrele kože sklone borama. U ponudi su:

  • Jasmin dnevna krema za lice protiv bora;
  • Jasmin noćna krema za lice protiv bora;
  • Jasmin serum za lice protiv bora;

“Najbolja osveta je ogroman uspeh!”
Drage dame, u najboljim godinama, osvetite se svojim borama uz naše proizvode iz JASMIN linije.

Argan ulje krema za lice Ziaja, se preporučuje za vrlo suvu i nadraženu kožu. Ova linija naših proizvoda pruža prirodnu hidrataciju, sprečavaju nastanak bora i akni i umiruju iritacije.

Proizvodi za negu lica na bazi kozijeg mleka, se preporučuju za suvu i borama sklonu kožu. Optimalno kombinuju regerativno i zaštitno delovanje.

Kakao krema za lice, se preporučuje za suvu i normalnu kožu. Ovaj proizvod snabdeva kožu hranjivim materijam. Redovnom upotrebom daje koži blistav sjaj i znatno poboljšava ten.

Ziaja proizvodi na bazi maslinovog ulja, se preporučuju za suvu i nomalnu kožu, pružaju umirujući efekat i sprečavaju prevremeno starenje kože.

Prilike vam se ne pružaju tako često, ali kada Vam se ukažu – ugrabite ih!

Comments are closed.