lepota iz prirode 03.08.-16.08.2015.

Naše lice poput ogledala oslikava sve naše unutrašnje promene kao i naše raspoloženje. Zato su dobra i temeljna nega kao i pravilna ishrana neophodne da bi naše lice blistalo.

Koži lica potrebna je posebna nega jer je najizloženija štetnim uticajima spoljašnje sredine-sunčevo zračenje,vetar ,čestice prašine i zato je potrebno obezbediti joj adekvatnu hidrataciju putem dovoljnog unosa tečnosti I dobrom hidrantnom kremom.

 

Većina žena smatra da zna kom tipu kože pripada. Struktura kože je u osnovi jednaka kod svih ljudi. Razlika je samo u tome, koliko intenzivno lojne žlezde luče masnoću i na kojim delovima lica su one najaktivnije. Tip kože se menja sa uzrastom, ali pri pravilnoj negi ona se dugo može sačuvati u dobrom stanju. Da bi se odredio tip kože, prvo je treba detaljno očistiti, skinuti sa nje sve ostatke šminke, ne koristeći pri tom kremu. Koža treba da se odmori nekoliko sati bez kozmetike. Zatim je treba pažljivo pogledati na prirodnom dnevnom svetlu pomoću običnog ili uveličavajućeg ogledala.

 

Čišćenje kože lica od izuzetne je važnosti i mora se temeljno odraditi najbolje dva puta dnevno .

Čišćenjem kože lica skidamo ostatke šminke, prašinu i čestice smoga koje smo boravkom napolju pokupili na licu, višak sebuma i znoja kao i odumrle ćelije epiderma.

Kao šlag na tortu dolazi nanošenje dobro izabrane kreme za lice.

 

U Ziaja asortimanu možete pronaći proizvode na bazi prirodnih sastojaka iz strogo kontrolisanog uzgoja i bez parabena a jednako efikasne kao one sa hemijski modifikovanim sastojcima.

U ponudi su : Sensitive linija za osetljivu kožu (dnevna i noćna krema, piling, gel za umivanje i micelarna voda), Kozije mleko linija (dnevna i noćna krema i mleko+tonik), Maslinovo ulje linija (dnevna krema i micelarna voda), Kakao maslac krema za lice i Arganovo ulje krema za lice.

Ziaja kreme za lice sadrže zaštitne fakore pa možete bezbrižno izlagati svoje lice suncu.

 

Priuštite svojoj koži dodir prirode koji će je učiniti nežnom,zdravom i zanosnom.

Iskoristite popust od 25% na sve Ziaja preparate za negu lica u dm drogerijama u periodu od 03.08. do 16.08.2015.

 

Poslušajte mudre Čehovljeve reči: Treba da u jednom ljudskom biću sve bude lepo: i lice i odelo i duša i misli.

Zato stavite osmeh i dobru kremu na lice i mislite pozitivno.

Comments are closed.