goat’s milk dnevna/noćna krema za suvu kožu – promo u svim lilly dogeriama do 09.06.2016.

,,Kozmetika je važan segment života svake žene jer prezentuje ono što ona jeste ili ono što želi da bude.”

Dragi naši potrošači, u period od 13.05. do 09.06.2016. ili dok traju zalihe, u svim Lilly drogerijama, uz kupovinu dnevne ili noćne kreme ostvarujete popust od 50% na mleko i tonik.

Želimo da Vas podsetimo da su naši proizvodi na bazi prirodnih sastojaka, bez veštačkih boja i GMO sastojaka. Želimo i da Vas podsetimo takođe da su svi naši proizvodi hipoalergeni, dermatološki i alergološki testirani i dokazanog kvaliteta.

Proizvodi na bazi kozijeg mleka uvek su pravi izbor za zategnutu, negovanu i zdravu kozu lica i tela.

 

GOAT’S MILK DNEVNA KREMA ZA SUVU KOŽU

Za suvu i borama sklonu kožu lica. Intenzivno vlaži epiderm i dublji sloj kože. Sadrži kompleks kozijeg mleka, D-pantenola, Vitamin A i E, koji hrane kožu i podržavaju njenu prirodnu ravnotežu. Sadrži UV A i UV B filter. Revitalizuje kožu i zaglađuje manje bore. Efikasno smanjuje kožne iritacije. pH uravnotežena i dermatološki i alergološki testirana.

 

GOAT’S MILK NOĆNA KREMA ZA SUVU KOŽU

Za suvu i borama sklonu kožu lica. Sadrži kompleks kozijeg mleka, Vitamina A i E koji hrane kožu i podržavaju njenu prirodnu ravnotežu. Zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima, obnavlja hidrolipidni sloj i sprečava dehidraciju kože. Revitalizuje kožu. Pruža umirujuća svojstva. Hidrira i učvršćuje kožu. pH uravnotežen i dermatološki i alergološki testiran.

 

GOAT’S MILK MILK + TONER

Kozije mleko I tonik. Temeljno uklanja šminku i čisti kožu. Tonira, osvežava, hidrira kožu odnosno epiderm. Sadrži kompleks kozijeg mleka, vitamnima E, provitamin B5 (D-pantenol).

Comments are closed.