april je mesec popusta ziaja kozmetike!

Dragi naši Ziaja ljubitelji, ovog meseca Vam poružamo mogućnost da u svim Lilly drogerijama sebi priuštite nežan i svilenkast dodir Zijaja gelova i losiona sa fantastičnim cenama i popustima!

Za svaki kupljeni Ziaja gela za tuširanje ostavrujete popust od 30% na Ziaja losione za telo

U ponudi su sledeći Ziaja gelovi i losioni za tuširanje:

GOAT’S MILK KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE

Kremasti gel za tuširanje na bazi kozijeg mleka za negu svih tipova kože, posebno pogodan za vrlo osetljivu, suvu i nadraženu kožu.
goat's milk kremasti gel za tuširanje

ORANGE BUTTER KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE

Sadrži maslac narandže, coco glukozid i D-pantenol, provitamin B, intezivno vlaži i vidljivo omekšava kožu. U dodiru s vodom pretvara se u raskošnu i bogatu penu koja obavija senzualnim mirisom narandže.
orange butter kremasti gel za tuširanje

COCOA BUTTER KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE

Hranjiva krema za suvu i normalnu kožu. Sadrži kompleks kakao maslaca i Vitamina E koji snabdeva kožu vrednim hranjivim materijama, i pomaže koži da ostane vlažna.
cocoa butter kremasti gel za tuširanje

COCONUT KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE

Za suvu i normalnu kožu. Sadrži lipide kokosa bogate omegom 3, omegom 6 i D-Panthenolom. Vlaži, omekšava i zaglađuje kožu.
coconut kremasti gel za tuširanje

GOAT’S MILK LOSION ZA TELO

Za suvu i normalnu kožu. Revitalizuje, intenzivno vlaži i neguje kožu. Pomaže pri održavanju pH ravnoteže kože i neguje je tako da ostane meka i glatka.
goat's milk losion za telo

COCOA BUTTER LOSION ZA TELO

Nežni losion za telo na bazi kakao maslaca za svakodnevnu negu. Nežno hidrira, poboljšava elastičnost kože i količinu vlage. Ostavlja nežan miris i prijatan osećaj na koži.
cocoa butter losion za telo

NATURAL ARGAN OIL LOSION ZA TELO

Zahvaljujući viskoj koncentraciji arganovog ulja ima izrazito regenerativno dejsto, a preporučuje se za suvu i normalnu kožu. Nežno podmazuje, zaglađuje i omekšava presušenu, nadraženu kožu.
natural argan oil losion za telo

Ne proustite ovu akciju koja traje dok traju zalihe ili do 12.05.2016.

Comments are closed.