osetite ziaja čaroliju u lilly drogerijama

Vreme darivanja još uvek traje. Obradujte svoje najmilije dodirom prirode i poklonite im Ziaja proizvode na bazi prirodnih sastojaka.
Ziaja, farmaceutska kuća sa iskustvom većim od četvrt veka u proizvodnji visokokvalitetnih preparata za negu, kreirala je liniju na bazi kozijeg mleka.
Kozije mleka od davnina je poznato kao lekovito:

  • Zahvaljujući visokim koncentracijama vitamina A i E  regeneriše našu kožu a uticajem na  stvaranje kolagena ‘pegla’ naše bore i sprečava nastajanje novih. Još jedna izvanredna karakteristika kozijeg mleka da ima uticaj na rad lojnih žlezda. Reguliše njihov rad i smanjuje prekomerno lučenje loja pa su preparati na bazi kozijeg mleka efikasni kod osoba sa masnom T-zonom lica.
  • Kozije mleko ima i antiinflamtorno dejstvo što znači da umiruje upalne procese a kožu hidrira i omekšava
  • Takođe, još jedna od dobrih karakteristika je da sprečava nastanak akni jer je njegova pH vrednost slična pH vrednosti kože što sprečava razmnožavanje bakterija zaslužnih za nastanak akni
  • Sprečava i starenje kože zbog sastojka AHA-alfa hidroksi  mlečne kiseline koja ima blagi piling efekat na odumrle ćelije kože čime se podstiče regeneracija

 

Prepustite se čarima Ziaja kozmetike i ostanite zdravi, lepi i negovani i u novoj 2016. Godini.

Sniženje celokupnog Ziaja asortimana u Lilly drogerijama traje do 21.01.2016. a možete nas pronaći i u Lilly magzinu i Blic TV vodiču.

Comments are closed.